EspañolCatalàEnglishDeutschрусский
  • info@brillosa.com
  • 971 900 450
Empresa Recursos Innovacion

Productos Ecológicos Preocupados por el medio ambiente

  • Ecolabel productos ecologicos
  • Productos ecológicos
  • Productos ecologicos

A Brillosa hem seleccionat productes de neteja de qualitat professional que garanteixen un resultat òptim. Tots ells compleixen amb la normativa vigent en matèria de seguretat, salut i protecció mediambiental. I excepte casos concrets sol·licitats pel client, utilitzem productes ECOLÒGICS, fabricats amb substàncies el més innòcues possibles per al medi ambient i certificats amb l'etiqueta homologada Ecolabel.


Què són Ecològics? Els productes ecològics (biològics o orgànics) són aquells que s'obtenen a través de sistemes de producció sostenible. Són aquells productes primaris o elaborats, que no presenten residus químics i el sistema dels quals de producció protegeix l'equilibri natural del medi ambient al no utilitzar fertilitzants, pesticides reguladors de creixement, additius, colorants obtinguts per síntesis, entre uns altres. L'existència de consumidors més conscients de la necessitat de protegir el medi ambient, els canvis en els hàbits de consum i l'exigència d'aliments sans i de bona qualitat, són factors que han contribuït al fet que la producció i el comerç d'orgànics adquireixin un ritme de desenvolupament accelerat.


Què són Biodegradables? Són els que es poden descompondre en compostos gens contaminants a través de processos catalitzadors dels enzims. Aquests productes poden ser sòlids que biodegraden en el sòl o líquids que biodegraden en l'aigua. La disposició sostenible de qualsevol producte requereix que les seves escombraries tornin a la terra i puguin biodegradar.


Hem de tenir en compte que la majoria dels productes de neteja TRADICIONALS produeixen emissions tòxiques en el procés de fabricació i en el producte final, danyant el medi ambient, la capa d'ozó i contaminant les vies aquàtiques. Els components d'aquests productes, perjudiquen la salut humana, doncs poden provocar problemes respiratoris, irritació de la pell i dels ulls, i fins i tot alguns són carcinógens i mutagens.

En canvi els productes de neteja ECOLÒGICS que utilitza Brillosa:

  • Estan fabricats amb substàncies el més innòcues possibles per al medi ambient, amb Ingredients biodegradables
  • Fórmules no testades amb animals
  • Benefici incalculable per a la salut humana i en pro dels recursos naturals perjudicats pels productes tradicionals.

Destacado

Pida presupuesto

Garantía de calidad

Infinity-Loop@2x

ISO 9001

Poseemos la certificación de CALIDAD que acredita nuestro sistema de gestión bajo la norma ISO 9001, con la que garantizamos la satisfacción total del cliente, mediante el perfecto cumplimiento de nuestros servicios y la mejora continua.

Retina-Ready

ISO 14001

Hemos establecido un Sistema de Gestión Ambiental (SGA) efectivo, con el fin de reducir los impactos en el MEDIO AMBIENTE y tratar sistemáticamente cualquier asunto ambiental, al tiempo que cumplimos con la legislación en materia ambiental.

Chat@2x

OHSAS 18001

Fomentamos los entornos de trabajo seguros y saludables al identificar y controlar coherentemente los riesgos de salud y seguridad. Tratamos de reducir el potencial de accidentes, apoyado con el cumplimiento de las leyes y la mejora del rendimiento en general.

Chat@2x

EMAS

Estamos inscritos en el prestigioso Registro EMAS de la Unión Europea. A través de nuestra Declaración Ambiental suministramos toda la información necesaria para promover la mejora del comportamiento ambiental y la optimización de la gestión de los aspectos ambientales.

¿Está interesado en contratar nuestros servicios?

Póngase en contacto con nosotros y solicite su presupuesto personalizado